sponsoren en donateurs

Maak mooie dingen mogelijk en wordt vriend van Coeliakie Kids Kamp!
Ga naar het aanmeldformulier om vriend van te worden.

acties en donaties

Winteracties

Elk jaar proberen we een inzamelingsactie te houden zoals flessen inzamelen, een sportieve estafette middag bij een sportschool.

Daarom proberen we ieder jaar leuke winteracties te houden. Met deze acties zamelen we geld in, wat geheel ten goede komt aan het Coeliakie Kids Kamp.

 

Zo staan we al een aantal jaren in December o.a. bij Landgoed Kaamps tijdens de winterfair, en bij de Christmasfair van de internationale school Eerde, om daar onze eigen gemaakte winterse, vogelvoedertaarten en  andere sfeerartikelen te verkopen.

Uiteraard is de gehele opbrengst bestemd voor het Coeliakie Kids Kamp.

Op de agenda is te zien waar we nog meer te vinden zijn.

 

Omdat we geen stichting zijn, en dus geen contributie ontvangen, moeten we onze inkomsten hebben van sponsoring van producten, geld en diensten. Er wordt van de deelnemers een kleine bijdrage gevraagd, deze is laag omdat de glutenvrije producten altijd al duur zijn. Wij willen namelijk een kamp organiseren waar ook kinderen van mensen met een minimum inkomen aan deel kunnen nemen.

Wilt u ons helpen of wilt u meer informatie?

Stuurt u dan een berichtje met naam,( evt contactpersoon) telefoonnummer en plaats via de Contactpagina.

Stichting Coeliakie Kids Kamp

Smidsweg 67
7441 EK Nijverdal
0548-620027
06-30267611

Donaties

Donaties en schenkingen zijn altijd welkom bij ons. Omdat wij een stichting zijn en daarom geen lidmaatschapsgeld binnen krijgen, zijn we afhankelijk van giften en schenkingen. Wij gebruiken het geld voor het organiseren van het Coeliakie Kids Kamp. Voor bedrijven en instellingen kunnen wij natuurlijk een factuur verzorgen.

Ook bieden wij de mogelijkheid om met logo en link een jaar lang op de  sponsorpagina van onze website te staan.

De bankgegevens zijn:
Stichting Coeliakie Kids Kamp
Ibannummer: NL 07 RBRB 0845 1177 42
Nijverdal